Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Bauke Brinkman

Bauke is projectmanager bij Bureau Schmidt. Hij houdt zich bezig met alle aspecten van de projecten.
 
Als persoon is hij betrouwbaar, analytisch, pragmatisch, ambitieus en een teamplayer. Daarnaast heeft hij leidinggevende capaciteiten en is hij een organisatietalent en communicatief vaardig.
 
Bauke heeft ruime ervaring in de werkvoorbereiding van diverse uiteenlopende civieltechnische werken. Binnen de projecten, die hij voorbereidt en begeleidt, denkt hij mee met de opdrachtgever en adviseert hem of haar in de te nemen stappen. Dit altijd vanuit het oogpunt om een kwalitatief onderbouwd plan te kunnen realiseren. 
 
In z’n vrije tijd zoekt hij het hogerop met een paramotor. 

 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden of Groningen!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen
T. 050 - 76 20 744
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2018 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA