Deskundig & onafhankelijk advies
Bel 058-79 200 20
 

Herbert van Brussel

Herbert houdt zich voornamelijk bezig met de contractvoorbereiding, contractbeheersing en toezicht van bouwprojecten in stedelijk en landelijk gebied. De opdrachtgevers variëren van kleine gemeenten tot aan Rijksoverheid met instanties, zoals ProRail en Rijkswaterstaat.

De persoon Herbert is enthousiast, rustig en beheerst, flexibel en gestructureerd. Een negen tot vijf mentaliteit is hem onbekend en hij is pas tevreden als het doel bereikt is. Deze enorme inzet in de projecten zorgt ervoor dat de afgesproken mijlpalen gehaald worden.

Zijn expertise bevindt zich op het gebied van contractvoorbereiding, aanbestedingstrajecten, en contractbeheersing. Vanuit zijn technische achtergrond heeft hij zich ontwikkeld tot contractschrijver en contractbeheerser van UAV-GC contracten. Zijn technische bagage komt goed van pas in gesprekken met aannemers maar ook bij het inventariseren van contractteksten en eisen. Het zijn voor hem geen statische teksten op papier maar iets waar hij over kan meepraten op inhoud. Voor diverse projecten heeft hij de rol vervuld als contractbeheerser UAV-GC. Advisering van de opdrachtgever, wijzigingen opstellen/beoordelen en toetsen waren onderdeel van het takenpakket.

Naast zijn werk is Herbert wielertrainer, bestuurslid en is hij tevens zelf actief in de wielersport.
 
 


Copyright 2018 Bureau Schmidt   | WMMEDiA